ETT EVIGT PUSSLANDE MED KRONOR OCH ÖREN?

 

Credento är ett lån utan säkerhet från 1 000 upp till 50 000 kronor, med en avbetalningstid på 1 till 6 år. Vårt lån ger dig möjlighet att låna pengar till vad du vill. Räntan är individuell och bestäms i samband med kreditbedömningen; från 13,90% till 25,95%, effektivränta:14,82 - 29,27%.

Bestämmer du dig för att betala tillbaka lånet i snabbare takt eller återbetala det i sin helhet, gör du det utan extra kostnad. Credento erbjuder dig även möjligheten att utnyttja två betalningsfria månader per år, om du någon månad behöver lite extra. Allt detta sammantaget så hoppas vi att Credento kommer få just dina pusselbitar att falla på plats. 

När du tecknar ett lån hos oss ingår en försäkring ”Låneskydd” de tre första månaderna utan extra kostnad. Försäkringen ger dig och din familj större ekonomisk trygghet om du skulle råka ut för hel arbetsoförmåga eller ofrivillig arbetslöshet. Den skyddar också dina anhöriga om du skulle avlida. Kostnad per månad är 8,75 % av det aviserade månatliga beloppet. Mer om Låneskydd

 

ANSÖK OM LÅN

 

Enkel ansökan i ett steg med svar direkt på skärmen

 

Blir din ansökan godkänd har du möjlighet att signera skuldebrevet digitalt med hjälp av BankId, eller så skickar vi hem avtalet till dig med post för signering. Lånet betalas ut så snart vi har fått det signerade avtalet från dig. Signerar du med BankID kan du ha pengarna inom 1-2 dagar på ditt bankkonto.

 

RÄKNA PÅ OLIKA LÅNEBELOPP

kr
1 000 kr
50 000 kr

RÄKNA PÅ OLIKA ÅTERBETALNINGSTIDER

706 kr /mån
Exempel: Vid ett lån på 40 000 som återbetalas på 5 år med en exempelränta på 22,90% blir den effektiva räntan 25,46%. Du betalar 1 129 kr per månad och antalet avbetalningar är 60, det vill säga ett totalbelopp på 67 740 kr. Räntan sätts individuellt, är rörlig och varierar mellan 13,90% och 25,95%, vilket innebär att den effektiva räntan varierar mellan 14,82% och 29,27%. För mer information se villkoren.

MER INFORMATION OM CREDENTO PRIVATLÅN

  • Nominell årsränta: 13,90% - 25,95%. Räntan bestäms individuellt vid godkänd ansökan.
  • Effektivränta: 14,82 - 29,27%
  • Uppläggningsavgift: 0 kr
  • Aviseringsavgift: 0 kr
  • Påminnelseavgift: f.n. 60 kr (vid försenad månadsbetalning)

 

Exempel: Vid ett lån på 40 000 som återbetalas på 5 år med en exempelränta på 22,90 % blir den effektiva räntan 25,46 %. Du betalar 1 129 kr per månad och antalet avbetalningar är 60, det vill säga ett totalbelopp på 67 740 kr. Räntan sätts individuellt, är rörlig och varierar mellan 13,90 % och 25,95 %, vilket innebär att den effektiva räntan varierar mellan 14,82 % och 29,27 %. För mer information se villkoren.

Credento är ett lån med s.k. annuitetsbetalning, vilket betyder att du betalar samma månadskostnad varje månad under återbetalningstiden.

Räntan är avdragsgill i din deklaration. Räntan är rörlig. Vid en ev. ränteändring bibehålls din månadskostnad men återbetalningstiden justeras. 

Behöver du pengar till annat? Vi erbjuder möjligheten att hoppa över en månadsbetalning, en service vi kallar betalningsfri månad. Du kan utnyttja betalningsfri månad efter fyra korrekt gjorda inbetalningar, maximalt två gånger per kalenderår. Du ser på din månadsfaktura när du har möjlighet att använda dig av en betalningsfri månad.

När du utnyttjar en betalningsfri månad läggs räntan för perioden till kapitalskulden och återbetalningstiden för lånet förlängs.

Kreditgivare för Credento Privatlån är TF Bank AB, org.nr 556158-1041. 

Allmänna villkor - Credento Privatlån 

 

Låneskydd är en försäkring som ger dig och din familj större ekonomisk trygghet om du skulle råka ut för hel arbetsoförmåga eller ofrivillig arbetslöshet. Den skyddar också dina anhöriga om du skulle avlida. När du tecknar ett lån hos oss ingår försäkringen ”Låneskydd” de tre första månaderna utan extra kostnad.

Försäkringsskyddet och kvalificeringskraven är anpassade efter din ålder, olika regler gäller om du är under eller över 65 år.

Kostnaden för Låneskydd är 8,75 % per månad av det aviserade månatliga beloppet. Ex. Om din månadskostnad är 1 129 kr kostar Låneskydd endast 99 kr/månad. Kostnaden betalas på samma faktura som för ditt Credento Privatlån. Du kan när som helst säga upp din försäkring.

 

Mer om Låneskydd

SMÅ LÅN - STORA MÖJLIGHETER.


ANSÖK OM LÅN UPP TILL 50 000 KR.