ETT EVIGT PUSSLANDE MED KRONOR OCH ÖREN?

 

Credento är ett lån utan säkerhet från 1 000 upp till 50 000 kronor, med en avbetalningstid på 1 till 6 år. Vårt lån ger dig möjlighet att låna pengar till vad du vill, utan avgifter såsom uppläggningsavgift eller aviseringsavgifter. Räntan är individuell och bestäms i samband med kreditbedömningen; från 13,90% till 25,95%, effektivränta:14,82 - 29,27%.

Bestämmer du dig för att betala tillbaka lånet i snabbare takt eller återbetala det i sin helhet, gör du det utan extra kostnad. Credento erbjuder dig även möjligheten att utnyttja två betalningsfria månader per år, om du någon månad behöver lite extra. Allt detta sammantaget så hoppas vi att Credento kommer få just dina pusselbitar att falla på plats. 

Till ditt lån erbjuder vi Låneskydd, en försäkring som betalar ditt lån om oturen är framme. Drabbas du av det oförutsedda, i form av arbetslöshet, sjukdom som kräver sjukhusvård eller ännu värre gör så att livet tar slut, skyddar försäkringen dina lånekostnader. Du tecknar försäkringen i samband med din låneansökan. Mer om Låneskydd

ANSÖK OM LÅN

 

Enkel ansökan i ett steg med svar direkt på skärmen

 

Blir din ansökan godkänd har du möjlighet att signera skuldebrevet digitalt med hjälp av BankId, eller så skickar vi hem avtalet till dig med post för signering. Lånet betalas ut så snart vi har fått det signerade avtalet från dig. Signerar du med BankID kan du ha pengarna inom 1-2 dagar på ditt bankkonto.

 

RÄKNA PÅ OLIKA LÅNEBELOPP

kr
1 000 kr
50 000 kr

RÄKNA PÅ OLIKA ÅTERBETALNINGSTIDER

706 kr /mån
Återbetalningstid från 1 till 6 år. Räntan sätts individuellt och varierar mellan 13,90% och 25,95%. Exempel: Om du lånar 40 000 kr och återbetalar på 5 år med en exempelränta på 22,90% blir månadsbetalningen 1 129 kr och effektivräntan 25,46%. Den totala kreditkostnaden blir 27 740kr. Maximal effektivränta är 29,27%. För mer info se villkoren.

MER INFORMATION OM CREDENTO PRIVATLÅN

  • Nominell årsränta: 13,90% - 25,95%. Räntan bestäms individuellt vid godkänd ansökan.
  • Effektivränta: 14,82 - 29,27%
  • Uppläggningsavgift: 0 kr
  • Aviseringsavgift: 0 kr
  • Påminnelseavgift: f.n. 60 kr (vid försenad månadsbetalning)

 

Exempel: Om du lånar 40 000 kr och återbetalar på 5 år med en exempelränta på 22,90% blir månadsbetalningen 1129kr och effektivräntan 25,46%. Den totala kreditkostnaden blir 27 740kr. Maximal effektivränta är 29,27%.

Credento är ett lån med s.k. annuitetsbetalning, vilket betyder att du betalar samma månadskostnad varje månad under återbetalningstiden.

Räntan är avdragsgill i din deklaration. Räntan är rörlig. Vid en ev. ränteändring bibehålls din månadskostnad men återbetalningstiden justeras. 

Behöver du pengar till annat? Vi erbjuder möjligheten att hoppa över en månadsbetalning, en service vi kallar betalningsfri månad. Du kan utnyttja betalningsfri månad efter fyra korrekt gjorda inbetalningar, maximalt två gånger per kalenderår. Du ser på din månadsfaktura när du har möjlighet att använda dig av en betalningsfri månad.

När du utnyttjar en betalningsfri månad läggs räntan för perioden till kapitalskulden och återbetalningstiden för lånet förlängs.

Kreditgivare för Credento Privatlån är TF Bank AB, org.nr 556158-1041. 

Allmänna villkor - Credento Privatlån 

 

Ibland inträffar det oförutsedda i form av arbetslöshet,  sjukdom som kräver sjukhusvård eller ännu värre gör så  att livet tar slut. Tyvärr saknar många ett skydd när sådant  händer. Därför erbjuder vi Låneskydd som en extra trygghet för  våra kunder.

Försäkringsskyddet och kvalificeringskraven är anpassade efter din ålder, olika regler gäller om du är under eller över 65 år.

Kostnaden för Låneskydd är 0,45 % per månad av aktuell låneskuld, dock lägst 25 kr. Ex. Om din låneskuld är 20 000 kr kostar Låneskydd endast 90 kr /månad. Kostnaden betalas på samma faktura som för ditt Credento Privatlån.

Låneskydd tecknar du i samband med att du ansöker om Credento Privatlån. Är du redan kund och vill teckna Låneskydd till ditt lån kan du teckna försäkringen i efterhand.

 

Mer om Låneskydd

SMÅ LÅN - STORA MÖJLIGHETER.


ANSÖK OM LÅN UPP TILL 50 000 KR.