Räkna på ditt lån och gör ansökan här

 • Du är minst 25 år
 • Du har en fast årsinkomst från lön eller pension på minst 110.000 kr
 • Du har inga betalningsanmärkningar
 • Du är bosatt i Sverige
 • Fyll i och skicka in ansökan
 • Du får ett preliminärt besked direkt på skärmen
 • Om din ansökan blir godkänd får du möjlighet att signera låneavtalet direkt med BankID. Vill du hellre ha det i pappersform skickar vi hem ett låneavtal till dig som du signerar och returnerar till oss.
 • Pengarna har du inom 1-2 bankdagar efter vi mottagit ditt signerade låneavtal

Räntan är individuell och bestäms vid godkänd ansökan; från 13,90% - 25,95%. Återbetalningstid från 1 till 6 år. Ex: Om du lånar 40.000 kr och återbetalar på 5 år med en exempelränta på 22,90% blir månadsbetalningen 1.129 kr och effektivräntan 25,46%. Den totala kreditkostnaden blir 27.740kr. Maximal effektivränta är 29,27%.

ALLMÄNNA VILLKOR (PDF)

 

Blanketten "Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation" (SEKKI) innehåller utförlig förhandsinformation om Credento Privatlån

SEKKI (PDF)

Välj lånebelopp

kr
1 000 kr
50 000 kr

Välj återbetalningstid

= 0 kr /mån

Personuppgifter
Age
Personnummer anges i format YYYYMMDD-XXXX
Adressuppgifter
Total boendekostnad såsom hyra/avgift och driftskostnader, inklusive ev. räntekostnad för bolån.
Kontaktinformation
Ett telefonnummer är obligatoriskt. Fyll i ditt hemnummer och/eller ditt mobilnummer.
Arbete
Ange din årsinkomst (Bruttolön)
Lån och krediter
Totalt belopp övriga lån/krediter (du ska inte ange bolån)
Månadskostnad (ange ej kostnad för bolån)

Med en person i politiskt utsatt ställning avses en person som har, eller har haft en viktig offentlig funktion i ett land, exempelvis stats- eller regeringschefer, ministrar eller domare i Högsta domstolen. Som person i politisk utsatt ställning räknas också en person som har eller har haft en funktion i ledningen i en internationell organisation, exempelvis FN, NATO eller WTO.

Övrigt

Välj den signeringsmetod du föredrar nedan.


Försäkra ditt lån om oturen är framme.

Låneskydd betalar ditt lån om du drabbas av arbetslöshet, arbetsoförmåga, sjukdom som kräver sjukhusvård eller dödsfall. Försäkringsskyddet och kvalificeringskraven är anpassade efter din ålder, olika regler gäller om du är under eller över 65 år. Försäkringen kostar 0,45% per månad av aktuell låneskuld, dock lägst 25kr/mån. Mer om Låneskydd (Öppnas i nytt fönster)

Läs mer och teckna till ett låneskydd till ditt nya lån genom att klicka på knappen nedan och underteckna försäkringsavtalet.

CREDENTO LÅNESKYDD

Låneskydd är en försäkring som ger dig och din familj större ekonomisk trygghet om du skulle råka ut för hel arbetsoförmåga eller ofrivillig arbetslöshet. Den skyddar också dina anhöriga om du skulle avlida. När du tecknar ett lån hos oss ingår försäkringen ”Låneskydd” de tre första månaderna utan extra kostnad och därefter är kostnaden 8,75 % av det aviserade månatliga beloppet. Mer om Låneskydd (Öppnas i nytt fönster).

ALLMÄNNA LÅNEVILLKOR

Jag intygar att de uppgifter som lämnats i denna ansökan är korrekta och att denna affärsförbindelse är för min egen räkning. Jag har tagit del av och godkänner de allmänna villkoren med villkorsdatum 2020-03-03 och är medveten om att en kreditupplysning kan komma att inhämtas på mig. Jag har även tagit del av behandling av personuppgifter som beskrivs i Bankens integritetspolicy, och är införstådd med att Banken använder sig av automatiserade kreditbeslut för att fullgöra detta avtal och uppfylla Bankens rättsliga förpliktelser.

Korrigera följande fält:

  Vänligen vänta, din ansökan behandlas

  Slutför processen i det andra fönstret